maanantai 30. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi - Adoos.fi ilmainen ilmoituspalsta

Adoos.fi on ilmainen ilmoituspalsta, jossa on ilmoituskategoria lähes kaikelle maan ja taivaan välillä. Adoos.fi voi jättää maksuttomia ilmoituksia autoista, kiinteistöistä, myytävistä tavaroista tai työpaikoista. Adoos.fi voit myös ilmoittaa jos tarjoat jotain palvelua. Adoos.fi tarjoaa myös oman osionsa nettideitti ilmoituksia etsiville. Tämän lisäksi adoosissa voi ilmoittaa vaikkapa loma-asunnoista.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi - Luettelomedia.com rakentamisen ja teollisuuden hakemisto

Luettelomedia.com on rakentamisen ja teollisuuden yrityshakemisto, jonka sivuilla on myös markkinapaikkaosio, jossa julkaistaan rekisteröityneiden käyttäjien ilmoituksia. Luettelomedian markkinapaikalla on eniten rakentamiseen ja työpaikkoihin liittyviä ilmoituksia sekä erilaisiin teollisiin koneisiin liittyviä ilmoituksia.

tiistai 24. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi - Myydään, ostetaan ja vaihdetaan ilmoituksia vaihdax.fi

Vaihdax.fi poikkeaa monista muista täällä esitellyistä sivustoista siinä, että siellä erilaiset tavaroiden vaihtoilmoitukset ovat keskeisemmässä osassa. Toki vaihdax.fi sivuilla on myös omat osionsa myynti- ja ostoilmoituksille mutta niille on olemassa monia muitakin vilkkaampia sivustoja. Vaihdax.fi palvelu ei ilmoitusten määrällä mitattuna vaikuta kovin suositulta ilmaiselta ilmoituspalstalta.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi olx.fi ilmaisella ilmoituspalstalla

Verkkosivusto olx.fi on myös ilmainen ilmoituspalsta netissä. Olx.fi palstalla voit ilmoittaa ilmaiseksi monipuolisesti myytävistä tavaroista, koulutuksista, työpaikoista, asunnoista, palveluista, ajoneuvoista ja olx.fi sisältää myös oman treffi-ilmoituspalstankin eli nettideittailukin on sen kautta mahdollista. Ilmoitusten määrällä mitattuna olx.fi suosituin osio näyttävät olevan kiinteistöjä koskevat ilmoitukset, joita on ilmaisella ilmoituspalstalla yli 11 tuhatta.

Verkko-osoite kertonee mistä kyse: ilmoita-ilmaiseksi.com

Ilmoita-ilmaiseksi.com on ilmainen ilmoituspalsta kuten verkko-osoitteesta saattaa helposti päätellä. Ilmoita ilmaiseksi -palvelussa voit ilmoittaa autoista, asunnoista, työpaikoista, polkupyöristä, huonekaluista, tapahtumista, vaatteista sekä muista tavaroista. Yksityishenkilöt voivat jättää rivi-ilmoituksia ilmaiseksi.

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi rivarit.com ilmaisella ilmoituspalstalla

Rivarit.com on ilmainen ilmoituspalsta, jossa on monipuolisesti erilaisia ilmaisia ilmoituskategorioita. Kovin vilkkaalta tämä ilmainen ilmoituspalsta ei näytä mutta eniten rivareissa on asuntoihin ja autoihin liittyviä ilmoituksia.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Asuntoilmoitukset.com - Ilmoita ilmaiseksi asunnoista

Asuntoilmoitukset.com on ilmainen palsta ilmoittaa myytävistä tai vuokrattavista asunnoista. Ilmaisella ilmoituspalstalla voi ilmoittaa myös halutaan ostaa tai halutaan vuokrata -ilmoituksen. Asuntoilmoitukset.com palsta ei vilkkaudessa pärjää Oikotielle, Etuovelle tai Jokakoti-palstalle mutta ilmoituksia on kuitenkin jonkin verran eli ilmoituspalstalla on kuitenkin tuoreitakin ilmoituksia.

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Nettikioski.fi - Hiljainen ilmoituspalsta

Nettikioski.fi on myös yksi vaihtoehto ilmaista ilmoituspalstaa etsivälle. Valitettavasti ainakin tällä hetkellä nettikioski on kovin hiljainen ilmoituspalsta ja varmaankin kävijämäärät eivät ole kovin suuria.

Autopiste.net - Ilmainen autoilmoituspalsta

Ilmaisista autoilmoituspalstoista Nettiauto.com toki dominoi kävijämäärissä mutta myös muita ilmaisia ilmoituspalstoja autoilmoituksille on. Yksi niistä on autopiste.net. Autopisteessä voit ilmoittaa myytävästä autosta ilmaiseksi eikä palvelu vaadi edes rekisteröitymistä.

Ilmoita ilmaiseksi netissä - Verkkotori.com yksityisille ilmainen ilmoituspalsta

Verkkotori on yksityisille ilmoittajille ilmainen ilmoituspalsta internetissä. Verkkotori jakautuu kolmeen osioon:
  • Asuntotori
  • Mototori
  • Venetori
Verkkotorilla voi julkaista myynti-, osto- ja vuokrausilmoituksia.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Ilmoita ilmaiseksi - Mikko.fi ilmainen ilmoituspalsta

Mikko.fi kautta voit myydä, ostaa tai huutokaupata lähes mitä vain. Mikko ilmoituspalstan kautta voit myös jätt ilmoituksesi samalla kertaa moniin sanomalehtiin.

Ilmoita ilmaiseksi - Keltainen Pörssi ilmainen ilmoituspalsta

Ilmaisten ilmoituspalstojen kotimainen klassikko on Keltainen Pörssi. Keltaisessa Pörssissä voit ilmoittaa ilmaiseksi sekä netissä että paperilla ilmestyvässä Keltainen Pörssi lehdessä. Ilmaisen ilmoituksen jättäminen Keltaiseen Pörssiin vaatii rekisteröitymistä. Lisäksi ilmoitukselle on ostettavissa maksullista lisänäkyvyyttä.

Verkkopirkko.fi - Ilmoita ilmaiseksi melkein mistä vaan

Verkkopirkko.fi on suosittu ilmainen ilmoituspalsta kaikelle sekalaiselle ilmoittamiselle. Verkkopirkko.fi ilmaiselta ilmoituspalstalta löytyy ilmoituskategoria lähes kaikelle myytävälle tavaralle taivaan ja maan väliltä. Verkkopirkossa voit myydä niin lastenvaatteita, rakennusvälineitä kuin autojakin. Verkkopirkossa on jopa omat osiot työpaikoille ja treffiseuraa etsiville oma nettideittipalsta.

Nettimokki.com - Ilmoita ilmaiseksi mökeistä

Nettimokki.com ilmaisella ilmoituspalstalla voit ilmoittaa ilmaiseksi mökeistä ja kaikesta siihen liittyvästä. Jos etsit loma-asuntoa omaksi tai vuokralle on nettimokki.com oikea paikka tutustua myynnissä oleviin tai vuokrattaviin mökkeihin.

Nettiasunto.com - Ilmoita ilmaiseksi asunnoista, mökeistä, tonteista ja toimitiloista

Nettiasunto.com on ilmainen ilmoituspalsta asunnoille, loma-asunnoille, toimitiloille, tonteille ja maa- ja metsätiloille. Nettiasunto.com ilmaisella ilmoituspalstalla voit ostaa, myydä tai vuokrata asuntoja tai muita mainittuja kiinteistöjä.

Nettivaraosa.com - Ilmoita ilmaiseksi varaosista

Nettivaraosa.com palstalla voit ilmoittaa ilmaiseksi kaikenlaisista varaosista ja etsiä tarvitsemiasi varaosia. Nettivaraosa.com palvelusta löytyy ilmoituksia niin purkuautoista kuin kaikenlaisesta muustakin varaosasta.

Nettikaravaani.com - Ilmoita ilmaiseksi matkailuautoista ja -vaunuista

Nettikaravaani.com on ilmoituspalsta, jos haluat myydä käytettyä asuntoautoa tai asuntovaunua. Ilmainen ilmoituspalsta yksityishenkilöille tarjoaa monia hakukriteereitä karavaanariautojen ilmoittamiseen ja ilmoitusten etsimiseen.

Nettikone.com - Ilmoita ilmaiseksi raskaista koneista

Nettikoneessa voit ilmoittaa yksityishenkilönä kaikenlaisista raskaammista koneista kuten esimerkiksi halleista ja katoksista, konteista ja säiliöistä, kuljetuskalustosta, maanrakennuskalustosta, maatalouskoneista, metsäkoneista, nostureista ja kaikenlaisista muista työkoneista sekä vaihtolavoista.

Nettikone on yksityishenkilöille ilmainen ilmoituspalsta.

Nettivene.com - Ilmoita ilmaiseksi veneistä

Nettivene.com ilmaisella netti-ilmoituspalstalla voit ilmoittaa ilmaiseksi kaikesta veneisiin ja veneilyyn liittyvästä, jos olet yksityishenkilö. Nettiveneessä myydään paljon käytettyjä veneitä ja se onkin Nettiveneens suosituin ilmoitustyyppi. Käytettyjä moottoriveneitä ja purjeveneitä on Nettiveneessä myynnissä tuhansia. Niiden lisäksi on tarvikkeiden myynti-ilmoituksia sekä osto- ja vuokrausilmoituksia.

Nettimoto.com - Ilmoita ilmaiseksi moottoripyöristä ja mopoista

Nettimoto.com on ilmainen ilmoituspalsta moottoripyöristä, mopoista, skoottereista ja niiden tarvikkeista. Nettimoto.com on yksityishenkilöille ilmainen ilmoituspalsta. Myös mönkijäitä ja mopoautoja koskevia myynti-ilmoituksia voi jättää nettimoto.com sivustolle.

Nettimarkkina.com ilmainen ilmoituspalsta

Nettimarkkina.com voit ilmoittaa ilmaiseksi melkein mistä vain myytävästä, ostettavasta tai vuokrattavasta kohteesta. Nettimarkkina.com on osa NettiX Oy:n ilmaisia ilmoituspalstoja, joihin kuuluvat myös esimerkiksi Nettiauto ja Nettivene.

Nettiauto.com - Ilmoita ilmaiseksi myytävästä autosta

Nettiauto.com on toinen Suomen suurimmista autonmyyntipalstoista yhdessä autotalli.com palstan kanssa. Nettiauto.com palstalla myytävien autojen valikoima on suurempi sillä sinne yksityiset myyjät voivat jättää ilmaiseksi autonmyynti-ilmoituksia. Nettiauto.com onkin paras ja tehokkain ilmainen ilmoituspalsta omaa autoaan myyvälle. Nettiauto.com palveluun ilmoituksen jättäminen on yksityishenkilöltä ilmaista mutta vaatii rekisteröitymisen.

Nettiauto.com ilmaista ilmoituspalstaa pitää muitakin ilmaisia netti-ilmoitussivuja ylläpitävä NettiX Oy.

Findit.fi - Ilmainen ilmoituspalsta

Findit.fi on yksi suomenkielinen ilmainen ilmoituspalsta. Findit.fi voit ilmoittaa ilmaiseksi osto- ja myynti-ilmoituksia sekä vuokausilmoituksia.

Findit.fi ilmaisella ilmoituspalstalla ilmoitukset on jaettu seuraaviin kategorioihin:
  • Ajoneuvot
  • Elektroniikka
  • Koti&Asuminen
  • Vapaa-aika&Harrastus
  • Maa&Metsätalous
  • Liiketoiminta
  • Muut
Findit.fi palstalle ilmaisia ilmoituksia voi jättää helposti vain nettilomakkeella.

Ostamyy.com - Ilmoita ilmaiseksi palsta

Ostamyy.com on myös yksi vaihtoehto ilmaisia ilmoituspalstoja etsivälle. Ostamyy.com ilmaiselle ilmoituspalstalle voit jättää ilmoituksia seuraaviin pääryhmiin:
  • Autot
  • Moottoripyörät
  • Veneet
  • Muut kulkuvälineet
  • Asunnot
  • Huonekalut
  • Lemmikit
  • Mökit ja ulkomaan asunnot
  • Sekalaiset
  • Yhteistyökumppanit
  • Yrityshakemistot
Ostamyy.com palvelusta löytyy myös asuntojen alta osio Myydään yrityksiä.

Ilmainen ilmoituspalsta: Suomi24 Tori

Suomi24.fi on Suomen suosituimpia verkkoportaaleja. Suomi24 verkkopalvelussa on keskustelupalstan lisäksi myös suosittu Tori-osio, johon voit jättää ilmaiseksi ilmoituksia. Suomi24 ilmainen ilmoituspalsta on jauettu seuraaviin osioihin:
  • Asunnot, kiinteistöt ja tontit
  • Autot ja tarvikkeet
  • Harrastusvälineet
  • Kodin elektroniikka
  • Koti ja puutarha
  • Lastentarvikkeet
  • Lemmikit ja tarvikkeet
  • Moottoripyörät, mopot ja tarvikkeet
  • Palvelut
  • Rakennustarvikkeet ja työkalut
  • Sekalaiset
  • Vaatteet
  • Veneet ja tarvikkeet
  • Viihde ja vapaa-aika
Ilmoituksen jättäminen tälle Suomi24 ilmaiselle ilmoituspalstalle ei vaadi kuin nopean lomakkeen täyttämisen ja ilmoitus on valmis. Ilmainen ilmoittaminen ei vaadi paljoa aikaa. Ilmaisia ilmoituksia voi jättää joko Myydään, Ostetaan tai Kierrätetään osioihin.

Tori.fi ilmoita ilmaiseksi

Tori.fi on kohtuullisen uusi mutta nopeasti suosiota saanut ilmainen ilmoituspalsta. Tori.fi ilmoituspalstan omistaa norjalainen mediayhtiö Schibsted. Tori.fi slogan on "Osta ja myy helposti - Ilmoita ilmaiseksi Torissa" sekä toinen slogan " Kaikille hyvät kaupat". Tori.fi ilmoita ilmaiseksi ilmaisessa ilmoituspalstassa Suomi on jauettu maantieteellisesti eri ilmoitusalueisiin niin, että voit helposti etsiä ilmoituksia lähiseutusi ilmoittajilta.

Tori.fi ilmaisella ilmoituspalstalla ilmoitukset on luokiteltu seuraaviin pääryhmiin:
  • Asunnot ja tontit
  • Autot ja ajoneuvot
  • Koti ja asuminen
  • Vapaa-aika ja harrastukset
  • Elektroniikka
  • Liiketoiminta ja työpaikat
  • Muut
Kaikkiin näihin kategorioihin voit jättää ilmaiseksi ilmoituksia. Ilmoituksen jättäminen tori.fi ilmaiseen ilmoituspalveluun on tehty helpoksi, eikä se vaadi edes rekisteröitymistä.